Nasza idea gotowania
Kaprys na Smak – Restauracja Jeżyce
Świeżość to podstawa
Świeżość to u nas podstawa. Nigdy nie wydalibyśmy dania, które nie spełnia najwyższych norm smaku. Nigdy nie podalibyśmy ryby, którą wcześniej z powodów ekonomicznych zamroziliśmy. Nigdy nie zrobimy rosołu, który ma w sobie jakikolwiek gram sztuczności a naleśniki smażymy tak, jak smaży się w najlepszych światowych naleśnikarniach – tuż po zamówieniu.
Jakość bez kompromisów
Nasza restauracja stawia też na to, czego nie widać. Jakość produktów. Wszystkie nasze dania przygotowujemy na najwyższej jakości składnikach. Nasze mięso pochodzi od lokalnych dostawców, wybierając je mamy pewność braku antybiotyków oraz innych elementów, które negatywnie wpływają na zdrowie. Wybierając naszą restaurację masz pewność, iż w przyszłości Twoje zdrowie Ci za to podziękuje.
Gotowanie tradycyjne
Nasza idea gotowania to także tradyjne przygotowywanie dań na patelnii. Wiemy, iż współczesny świat gastronomii skupiony jest na urządzeniach przyspieszających wydawanie dań, ale dla nas bardziej liczy się jakość i smak a niestety, używając jednego z przykładów, dokładnie potrafimy odróżnić, która pierść z kurczaka wychodzi z pieca konwekcyjnego, a która przygotowana została na grillu lub patelnii. Smak ponad wszystko.